fredag 12 december 2008

Snö bus!

Nu har valparna hunnit bli över 6 veckor! De har fått en egen "hundgård" att busa i. Vi har det så smart att den stora inhängnade verandan är i direkt anslutning till deras rum, efter en liten rensing där ute så fick de världens bästa lekhage! Men de är ju rätt bekväma och det är lite kallt så de vill inte vara ute så länge, inne däremot kan de rejsa runt hur länge som helst och nu äter de PÅ huset också. De ser till så att vi aldrig behöver lata oss när det gäller städet här hemma, de hittar minsta grej som ligger fel och moppen har snart gjort sitt!
Nu har det börjat falla lite snö i Hindås också, hoppas vi får mycket snö och att den ligger kvar över julen! Valparna tycker att det är mkt spännande och äter den gärna.

Här nedan är vår Stora Björn tjejja och rumpan på lill-draken! Detta är den lilla "Sessan" som vi vill spara för framtiden. Vi söker fortfarande fodervärd åt henne i närheten av oss, helst inom 10 mil. Ring om ni är intresserade!
Hon är hur fin och gullig som helst! Ett riktigt kap ;-) !!!!

Och här nedan kommer en snygging som har fullt upp med att hinna äta så mkt snö han bara kan innan det är dags att gå in! Älsklings Heffa gubben!
Ha de!