tisdag 6 januari 2009

Fina Flickan!

Ett par dagar innan jul fick vi finfrämmat!
Lilla/Stora Alva med familj kom på efterlängtat besök! Hon växer redigt den tösen precis som det ska vara och har blivit stora tjejen redan! Lite bakhög och sprall i hela kroppen, det är inte lätt att öva utställning med en 5-månaders! Inte att få fina bilder heller! Men övar gör de för snart är det dags för premiär utställningen! Hon är lovande, väldigt fina bakbensvinklar, välkroppad och ett fint huvud med bra bredd, stop och nos! Och vi hoppas på lycka i ringarna framöver!
Vi är glada att vi hittat så bra fodervärdar, de förvaltar Alva så väl! Tack!
Själva så skulle vi ställt Pappa Tosco på My Dog två dar i rad! Så blev det inte. Vinterkräksjukan började på fredagen och höll i sig över helgen, den bara bytte famljemedlem några gånger. Så är det ibland, och Tosco är ju redan färdig Champ så vi grät inte blod precis för att vi missade det. Anmälda var vi ju för att det är på hemma plan och för att det är superskoj med utställning! Det kommer fler tillfällen!
Det är ont om små tassar här hemma nu, och det känns lite tomt när man vant sig vid 9 (plus 2) huliganer! Det är en spännande resa som har börjat nu för de små liven, det ska bli så spännande och lärorikt att få följa dem!

Ha de!