söndag 15 februari 2009

Prinsessan!

Vi har fortfarande vinter här i Hindås. Marken är hård, lite snö ligger och sjöar och dammar har tjock is där man kan springa och busa långa sträckor, åka skridskor eller gör man det senaste; bränna loss med 4-hjuling som en galning! Ser otroligt härligt ut! Synd att Husses 4-hjuling är lite trött för tillfället..........

Vi har precis börjat hämta oss från "Influensan från Helvetet"! Snoriga och trötta i kroppen är vi fortfarande men nu är vi inte sängliggande iallafall. Det blir vaccinations-sprutan nästa år!

Gött är det att vi går mot ljusare tider! Det är ljust när man kommer från jobbet och man hinner ut en rätt lång vända i skogen med hundarna på eftermiddagarna! Inga mer tråkiga koppelprommisar i villområdernas gatubelysning.

Var förbi kompisen härom kvällen och tränade lite lydnad med Tosco och hennes CC tik. De är så duktiga och det är roligt att ha någon att träna med. Vi har ju ett mål detta året.....

Efter höstens träning så sitter faktiskt det mesta fast i skallen på honom och jag blev nästan förvånad över hur duktig han är! Han blir lite väl taggad ibland bara, gullungen!

Nu är det bara jag som ska skärpa mig lite och träna oftare!

Vi fick besked i veckan om att vi kommit med på kurs igen på Gbg SBK, ska bli väldigt kul! Ska genast börja kolla tävlingsdatum....

Har fyllt frysarna i veckan med färskfoder så det räcker i några månader. Så himla gött att slippa tänka på det ett tag framöver. Tosco tycker att det är så gott att han börjat göra "Bullterrier-snurren" när det är matdags.

Våra små pups verkar ha det fint allihopa, alla Mattar och Hussar berättar stolt om hur duktiga och rent av världsbäst deras små älsklingar är! Många har redan börjat sina valpkurser och de växer som ogräs! Vi får samtal och mail mest hela tiden- and we love it!

Har haft en del intresse för Selmas nästa kull också och det känns ju superkul eftersom vi just påbörjat planerna inför detta!

Nästa helg hoppas vi kunna åka uppåt landet och hejja på en av våra två små CC-prinsessor som tillhör kenneln, Alva, när hon springer vänstervarv igen!

Och bilden är på henne:

Ha de!