lördag 17 april 2010

På upptäcksfärd!

Här kommer en massa goa bilder på B-kulls bus-ungarna Borat och Bloom. De upptäcker världen nu och tycker att allt är spännande.
Vi har haft gott väder nu ett tag, skönt att kunna sitta i bara tröjja och sola sig medans alla fyra huliganer, sex om man räknar människo busungarna, rasar av sig buset i trädgården. Fast det där med att sitta gör man inte så länge åt gången förstås för alla behöver uppassning hela tiden....

Vi går små upptäcksfärder lite här och var, Borat brukar vara speciellt bra på att hjälpa till att hålla mamma Selmas koppel. Bloom brukar vara expert på att strosa iväg på eget håll, hon räds ingenting den lilla skruttan.
De är experter på att hitta massa göttigt att äta också man får passa hela tiden, komposten vet de precis var den ligger.....Vi övar lite posering varje dag nästan och de börjar fatta läget med att stå still. Vi tycker att de är väldigt fina i kroppen båda två, sköna vinklar och kraftiga skallar.

Här kommer en annan kille som redan är insyltad i utställnings världen ;-)
Han och jag har varit på handlingskurs idag och ska även imorgon. Någon utställning eller två får vi nog åka med även med våra två stora Champs i sommar så det är inte dumt att hålla kunskaperna a jour, och så är det fint att lära sig lite nya sätt att öva in på ungdomarna som ska ut i ringarna snart.

Slut med bilder för idag.......
Ha de!