torsdag 29 juli 2010

Grillkvällar och sommar-mys!

Vi har semester hela familjen och har ägnat tiden till en massa roligt.Efter 12 år i "synd" är jag och gubben "äkta Man och Hustru"! Det blev ett rätt stort bröllop för mkt släkt och vänner har vi, många av de vännerna har ju hundar naturligtvis! Ett gigantiskt stort TACK till alla goa vänner som kom och gjorde vår bröllopsdag helt fantastisk!Efter bröllopet reste vi iväg några dagar, utan hundar och barn (det är inte ofta).

Cajsa och Selma hade hundvakt men Tosco var på pensionat, vilket Selma också skulle vart om det inte var så att hon är så lössläppt att hon tvingar till sig parningar dagen efter hon gått ur löp (dag 22). Man blir ju tokig. Men vi tar inga chanser för tjuvparningar så hon fick vara hemma helt enkelt. Det var första gången vi lämnat någon av våra hundar på pensionat och man var ju lite nervös, helt obefogat visade det sig, Tosco hade uppfört sig som en stjärna och pensionatet verkade ligga Tosco i smaken det med, skönt!
Denna sommaren har bjudit på rätt bra väder tycker jag, vi sitter i trädgården och grillar varje kväll nästan och gör vi inte det så är vi hemma hos andra vänner i deras trädgårdar och grillar och umgås.

Här om kvällen var Bootes med familj här hemma på en grillkväll. Han har blivit stor, lille Bootes, i size med pappa Tosco. En härlig kille det där, med mkt motor i!

3 bilder ovan är på honom.


Borat har också varit här hemma. Han är en sådan liten gullegris fortfarande. Benen har börjat bli långa och kalviga, himla söt är han! Och här kommer en massa bilder på honom :


Här nedan är en skön bild på mamma och son när de springer så snabbt att kameran inte hänger med.


Och så har vi ett par bilder på Sessan, hon var bra trött efter en dag i värmen på Ryda i Borås, men det gav ju utdelning. Titta vad fin hon blev med sin CERT rosett!
I helgen blev jag äntligen klar med utbildningen för B-figurant på mentaltest och mentalbeskrivning som jag påbörjade i höstas. Ca 10 tim ute i ösregn utan regnkläder i söndags bland annat, men det var det värt, det är väldigt intressant att se hundarna på banan!
Vi avslutar med ett par bilder på lilla gosse Cajsa, vår härliga lilla mjukis tuffing!
Hon är anmäld till utställning i Augusti, det blir spännande!

Ha de!