fredag 1 juli 2011

Semester + KENNEL TRÄFFS INBJUDAN!!

Det duggar inte tätt mellan inläggen i bloggen för tillfället, jag är ledsen för det, men tiden efter man jobbat räcker precis till för barn, hundar och husbygget.
Men nu har jag semester och för att kompensera för en tyst blogg så kommer det här massa nytagna bilder på världens finaste Nico. (Kennel mamman har köpt sig en ny leksak -äntligen har jag en riktig systemkamera jippi!)
Action Pack´s Cool Clan Kick-Ass står det i stamtavlan och han bor med sin familj nere i Halland. Vi har avelsrätt på denna lille goding och hoppas kunna använda honom i avel i framtiden.


Han har redan visat upp sig i ringarna och debuten gick strålande, BIR valp på SBHK´s utställning i Fegen med en väldigt god kritik.

Andra avkommor har också varit ute och tagit hem priser. Fuji (Action Pack´s Cool Clan big Daddy) blev BIR valp på Västkustvalpen och Hera ( Action Pack´s Brains ´N Beauty Bloom) börjar bli riktigt varm i kläderna och blev BIM med CERT och CACIB i Vänersborg. Det är så roligt när det går bra för dem som ställer ut! Grattis till er alla!


Men den största glädjen är ändå när man får höra från er allihopa om hur bra det går och hur mkt ni älskar era hundar. Att de är snälla, orädda och härliga, att de även har en sund vaktinstinkt och är lätt lärda och mer än villiga att vara med på kurser och aktiviteter!

Det är det bästa med vår uppfödning och vi är så glada och tacksamma för all tid, kärlek och energi ni valpköpare lägger ned!
För att inte bli för emotionell och djup så tar vi oss tillbaka till verkligeheten med info om en viktig tillställning.

Troligtvis den VIKTIGASTE på hela året!


14: Augusti inbjuder vi till en heldag med Mentalbeskrivning för Brains N Beauty-kullen
och Kennelträff på eftermiddagen!


Plats: Borås Brukshundklubb

Tid: Får ni när ni osa´t


Alla goa valpköpare och hundvänner är VÄLKOMMNA!


Osa på 0735444922 senast 10 augusti så vi får koll på maten.

Vi önskar er en underbar sommar allihopa!


Ha de!