lördag 13 februari 2010

Douglas!

Idag har vi varit och hälsat på lille Douglas! Det var ett tag sedan vi såg honom och han har växt på sig en del sedan sist! Han är en sprallig ungdom nu med massor med bus så klart! Jätte fin muskelton i kroppen och ett vackert välmejslat huvud. Douglas är en härlig kille som är social och älskar alla människor och vill leka med alla andra hundar ute på promenader.
Nu när sommar säsongen börjar så ska vi ta med honom ut på ett par utställning är det tänkt.

Som sagt, det var trevligt att få klämma och busa lite med denna härliga yngling från vår förra kull.
Här om dagen tittade solen fram och jag passade på att ta lite bilder på dogsen när vi som vanligt vandrade på isen på sjön.
Det är ju så himla kallt och vi har inga täcken i normala fall till våra hundar, här nere där vi bor är det ju inte så vanligt med denna stränga kyla.
Men nu är ju Selma dräktig och tuttarna redan svullna med mjölk så hon fick låna en tröja av mig för att skydda spenarna lite. Hon ser ju så söt ut i stickat, grått är verkligen hennes färg, eller hur ;-)

Tosco han studsar omkring som en valp i snön men för Selma går det lite trögare. Hon börjar bli tung och rör sig mer i en maklig takt ute.
Så här ser det ut för det mesta hemma nu, Selma göttar sig i soffan eller framför elden. De andra två, Kalle och Tosco älskar också värmen.
Vi har gjort iordning hundrummet till valplya. Stora lådan är på plats så att Selma kan boa in sig ordentligt.


När vi sitter och myser med hundarna nu på kvällarna så lägger vi en hand på Selmas mage, och visst får man sig en buff eller två av de små liven där inne. Det är såååååå myyyysigt!
Det är inte så långt kvar nu, det är en hel del som längtar efter att få klämma på de små!
Den som väntar på något gott......... :-D

Ha de!