torsdag 28 augusti 2008

Valpmys!

Nu går det hett till här hemma. Höglöpet är ett faktum och vi har börjat para hundarna. Än sålänge så går allt som på räls. De är så putti-nuttiga och väldigt heta på varandra. Vi får ha barrikader lite överallt för båda två är väldigt påhittiga när det gäller att ta sig fram till den andre för lite "kärlek". När det sker vill vi gärna vara med och bestämma såklart.
Stackars Tosco får inte i sig mycket mat trots att diverse läckerheter erbjuds, han kommer nog få ta en liten paus från löp-Selma och bo hos en vän så fort han gjort sitt.Vi har varit i Grästorp och klämt och myst med Tosco och Amy´s valpar också. De är helt ljuvliga allihopa! Så busiga, självsäkra och söta. Små charmtroll hela högen!

"De här små tårna måste jag ju bara smaka på!" -tänkte detta lilla busfrö!

Engla busan sitter i Jean´s knä och lägger huvudet emot en sötnos och bara myser!

En liten tik har fångat vårt intresse speciellt, kolla så fin hon är redan!

Fast hur länge som helst orkar man ju inte stå fint för kameran när man bara är en liten plutt!

Snart var det dags för valparna att sova igen, och det värmer så i hjärtat när en liten gose-valp kryper ihop och somnar i ens famn.

I September börjar jag och Tosco en kurs. Jag har varit sugen ett tag, och kände att tiden var mogen nu när lilltjejjen blivit lite större. Vi sökte lite olika på olika ställen och fick nyss besked om att vi kommit in på en Tävlings lydnadskurs på Göteborgs Brukshunds klubb i Kallebäck. Det ska bli spännande. Ny klubb blir det för oss också, vi har varit på GMBK innan i Sisjön. Men vi har varit på utställning och gått MH på Kallebäck så vi känner till klubben lite grann och den ligger närmre oss nu än GMBK gör.

Vi får se om kursen leder till tävlan för mig och Tosco, om inte annat är det kul att ha en ny hundaktivitet att se fram emot varje vecka.

Tjing, tjing!