söndag 9 november 2008

CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!

"TOSCO THE MAN" har gjort det!

Han är nu SVENSK UTSTÄLLNINGS CHAMPION!!!!

2 år och 26 dagar gammal, nybakad Champ ligger nu och snarkar på mina fötter som alltid när jag sitter vid datorn, en riktig mys-pelle!

SBHK´s Åstorps utställning var väldigt trevlig! Allt flöt som det bör och det var skön avslappnad stämmning med många trevliga människor att prata med. Cane Corso var dagens sista ras och Tosco uppträdde som en stjärna!

Det känns väldigt gött att sätta SUCH titel till hans namn! Han är så himla snygg så han är väl värd det, rent ut sagt!!!!! ;-)

Grattis även till alla andra fina hundar med fina placeringar igår!

Vi får se när vi showar nästa gång, i sådana fall i Champion-klass, spännande!

Att konkurera om RACC´s Årets Hund vore kul, men snart är "Honey Moonen" över med valparna och då vill helt säkert bästa Selma mamman ha lite "barnpassning" ibland. Så vi får se om vi har tid att åka till huvudstaden i December.

Och kanske vi tar en längre utställnings-resa neråt kontinenten någon gång i framtiden, för här hemma och i närheten av Sverige kan han tyvärr ej plocka så många mer titlar för tillfället.

Om jag lyckas finna tävlingsnerver nog kanske vi vågar oss på att tävla för Lydnads-titlarna nästa år ;-) Tosco-mannen har verkligen potentialen för det, det är ju bara mig det hänger på!

Ny bild på "THE CHAMP" finns tyvärr inte, kameran var ej med igår och idag öser regnet för mycket för rosett-fotande. Här kommer en gammal goding istället, Tosco i våras 1 ½ år gammal:Vi vill också ge ett stort GRATTIS till Magnuslunds hundarnas framgångar i Danmark! 3 Nordiska vinnare med sig hem, inte dåligt!

Valpnytt nu då:
De växer och frodas, alla ögon glimmar och igår kväll så blev vi glatt överraskade när 3 stycken simultant reste magen över fällen och vingligt spatserade några steg! HÄFTIGT!!!! 12 dagar gamla och jisses vad fort det går!
Trångt runt tuttarna!

Världens finaste guld-klimp!

Ha de!