lördag 3 maj 2008

Vad är väl en bal på slottet?

Oj, oj, oj!
Besvikelsen visste inte sina gränser när vi var och Ultraljudade Selma i fredags!
Inne i hennes goa lilla mage fanns det ingenting vad vetrinären kunde se, hon var tom!
Jag hade varit lite konfunderad den sista veckan eftersom hon slutade äta lika regelbundet, hon smalnade av och midjan och formen började komma åter! Det blev också lite mer "go" i henne, hon började stojja runt ute som vanligt osv.
Dräktiga tikar kan ju må lite illa när äggen fäster vid ca 3 veckor så det kunde ju förklara hennes dåliga mat lust. Tikar kan ju även hålla sig smala och i form långt in i dräktigheten men jag hade en liten oros känsla som inte ville släppa riktigt och ingen var ju ledsnare än jag (vi)när det blev bekräftat att inte blir några valpar för Selma denna sommaren!

Många olika tänkbara orsaker till att det inte blivit några valpar har snurrat i mitt huvud, men det är bara att inse att man inte kan bestämma över naturen (och djuren). Det händer ofta att tikar går tomma. Det var inte vår tur nu helt enkelt och det är bara att gilla läget och starta planerna inför nästa löp.
Där är Selma rätt tacksam och har haft tätt mellan löpen, peppar peppar, så förhoppningsvis behöver vi inte vänta så länge!
Och inte våra trogna valp-köpare heller! Det känns jätte bra att nästan alla har bestämt sig för att vänta med oss, då vet vi ju att ni verkligen vet vad ni vill ha! För jag kan helt uppriktigt säga att valpar efter Selma och Tosco är helt klart värda att vänta på om man vill ha något riktigt bra, för så mycket bättre förutsättningar som vår kombination har finns det inte i CC-Sverige!
Det kanske låter kaxigt och sturskt men de som kan något om CC vet att det är sant!